Samen delen, Samen herinneren

Condoleance

Bij een condoleance wil je een mooie herinnering plaatsen. Vaak is er voor of na de crematie gelegenheid om de nabestaanden officieel te condoleren of er ligt een condoleanceregister. In een lange rij voor het condoleanceboek voel je je misschien opgelaten en plaatst een tekst zoals “sterkte met je naam eronder”. Je had nog meer willen schrijven, maar kiest er vaak voor om snel wat op te schrijven.

Met vooraltijdingedachten.nl kun je er ook voor kiezen om bij de ingang een persoonlijk dankkaartje neer te leggen met daarop een inlogcode. Deze inlogcode geeft nabestaanden/genodigden toegang tot de herdenkingssite waar ze in alle rust hun tekst kunnen plaatsen in het condoleanceboek online, of een foto kunt plaatsen of een mooie passende tekst of gedicht gericht aan de nabestaanden.

Sinds het bestaan van internet is er steeds meer belangstelling voor het openen van digitale registers. Vooraltijdingedachten.nl is een platform die een plek creëert voor dierbaren die vrij blijft van spam en reclame, en waar uw dierbare centraal staat. Door de site vooraltijdingedachten.nl  is het ook mogelijk geworden om op een centrale plek medeleven te uiten, of een mooie herinnering te plaatsen d.m.v. een mooie tekst, gedicht foto of filmpje.

De nabestaanden blijven beheerder van de site en hebben regie op wie de gegevens in kan zien en wie mag plaatsen. De nabestaande kunnen zelf bepalen wat er openbaar wordt geplaatst op het internet en wat er alleen zichtbaar moet zijn voor nabestaanden, familie en vrienden.

Wat wij belangrijk vinden is dat op deze manier iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn dierbare te herinneren en fijne gedachten en hoogtepunten uit het leven op te halen en te delen.

Hoe start je een digitale herdenkingsplek

Bekijk hoe je een digitale herdenkingsplek kunt starten, vrienden kunt uitnodigen en zelf uw plek kunt onderhouden

Begin nu

Deel de mooie herinneringen

Samen delen in lief en leed en de herinnering aan de overledene levend houden. Dat kan met vooraltijdingedachten.nl

Zo werkt het