Samen delen, Samen herinneren

Voorbeelden TROOST-code

TROOST-code voorbeeld Rouwkaart en Rouwadvertentie:

“Wij als familie hebben een digitale gedenkpagina aangemaakt op www.vooraltijdingedachten.nl. Wij willen graag de herinneringen levend houden en een centrale plek van troost creëren. Wilt u uw herinnering, steunbetuiging, condoleance, foto of gedicht hier met ons delen? U kunt inloggen op deze pagina met de volgende TROOST-code: ..........Heel hartelijk dank!"

TROOST-code -kaartje voor bij het condoleance register of in een kerkboekje:

"Wat fijn dat u bent gekomen! Wij als familie hebben een digitale gedenkpagina aangemaakt op www.vooraltijdingedachten.nl. Wij willen graag de herinneringen levend houden en een centrale plek van troost creeren. Wilt u uw herinnering, steunbetuiging, condoleance, foto of gedacht op deze site met ons delen? U kunt inloggen op deze pagina met de volgende TROOST-code: ..........Heel hartelijk dank!"

TROOST-code in de bedank kaart:

Wij als familie hebben een digitale gedenkpagina aangemaakt op www.vooraltijdingedachten.nl. Wij willen graag de herinneringen levend houden en een centrale plek van troost creeren. Wilt u uw herinnering, steunbetuiging, condoleance, foto of gedacht op deze site met ons delen? U kunt inloggen op deze pagina met de volgende TROOST-code: ..........Heel hartelijk dank!"

Uiteraard is een eigen tekst ook mogelijk.

"Elk afscheid is de geboorte van een herinnering"

Hoe start je een digitale herdenkingsplek

Bekijk hoe je een digitale herdenkingsplek kunt starten, vrienden kunt uitnodigen en zelf uw plek kunt onderhouden

Begin nu

Deel de mooie herinneringen

Samen delen in lief en leed en de herinnering aan de overledene levend houden. Dat kan met vooraltijdingedachten.nl

Zo werkt het