Samen delen, Samen herinneren

Wie zijn wij

Een online herdenkingsplek waar dierbaren samen met nabestaanden zoals familie en vrienden mooie herinneringen kunnen ophalen en hun dierbare kunnen herdenken en vereeuwigen door het plaatsen van teksten, gedichten, foto`s of filmpjes zodat een ieder die de behoefte heeft nog eens herinneringen op kan halen op zijn of haar gewenst moment.

Voor de nabestaanden is dit een mooie manier om het verlies te verwerken en de mogelijkheid om de dierbare een plek te geven waar hij of zij nog lang herinnerd kan worden.

Het idee om deze site aan te bieden is ontstaan doordat er binnen de digitale wereld weinig plek is voor het herdenken van de “gewone mens”. Beroemdheden kunnen herdacht worden op verschillende sites en worden na verloop van jaren nog altijd terug gevonden in de digitale wereld, en hebben vaak hun eigen herdenkingssite.

Vooraltijdingedachten.nl bied u de kans om ook zo`n plek binnen de digitale wereld te creëren waar u gegarandeerd bent van een eigen plek waar u uw wensen, gedachten, en dergelijke kunt plaatsen.

Hoe start je je digitale herdenkingsplek »

 

Hoe start je een digitale herdenkingsplek

Bekijk hoe je een digitale herdenkingsplek kunt starten, vrienden kunt uitnodigen en zelf uw plek kunt onderhouden

Begin nu

Deel de mooie herinneringen

Samen delen in lief en leed en de herinnering aan de overledene levend houden. Dat kan met vooraltijdingedachten.nl

Zo werkt het